Avenia Resort

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naš najnoviji projekat koji će biti izgradjen u ul. Orlovićeva br.72 u Rumi ciji se završetak radova ocekuje na jesec 2024 godine. Stambeno poslovni objekat se sastoji od 148 stambenih jedinica i poslovnim prostorom, sa podzemnim parkig mestima, sa decijim igralištem, fudbalskim i košarkaškim terenom u neposrednoj blizini samog centra, Doma zdravlja, marketa itd.

Odaberite stan po vašoj meri

GARSONJERA

JEDNOSOBAN

DVOSOBAN

PRODATO

Avenia Resort – Parking

Parking sa 142 mesta nalazi se u ulici Orlovićeva broj 72 u Rumi. Trenutno su u toku radovi na izgradnji, a očekuje se da će biti završeni tokom jeseni 2024.

Galerija

Avenia Resort

Vam na jednom mestu pruža sve pogodnosti koje život kroji po meri savršenog čoveka. Ponovo imamo priliku da Vam ponudimo stanove sa kvalitetnom opremom koja opravdava ukus i zahteve kupca. U kompleksu su planirani bazen, spa centar, teretana u kome će svi naši kupci moći maksimalno da uživaju.

Posebnu oazu iza samog kompleksa predstavlja i dečije igralište, dizajnirano kao kutak bezbrižne zabave u kome naši najmlađi stanari mogu provoditi svoje rekreativno vreme. Pored tobogana, klackalica, ljuljaški kompleks smo upotpunili košarkapkim i fudbalskim terenom, zelenom površinom sa klupama za relaksaciju i svakodnevni odmor.

„Avenia Resort“ savršen kompleks modernih stanova, različitih
struktura koji predstavlja kompaktnu arhitektonsku celinu,
zadovoljavajući sve potrebe današnjeg savremenog načina
življenja.
Prostorna rešenja koja odišu notom komfora i udobnosti, na
idealnoj lokaciji, na samo par minuta do centra grada pružaju vam
mir i privatnost stanovanja.

Zahvaljujući blizini svih neophodnih sadržaja i najboljoj
povezanosti sa ostatkom grada, ovaj kompleks je idealno mesto za
vaš novi početak.

Po uzoru na velike svetske građevinske firme trudili smo se da postignemo visoke standarde i donesemo najbolja rešenja, te vam predstavljamo sistem podzemnih garaža. Zgrada je tako projektovana da je optimalno iskorišćen prostor za parking mesta, pod zgradom.

Obezbeđen je lift tako da pokriva sve spratove od garaže do zadnjeg sprata, a vaš automobil ostaje na sigurnom, pod video nadzorom.
Ulaz u dvorište zgrade neće biti prohodan za automobile i parkiranje, što omogućava nesmetan odmor i dodatnu privatnost.

INFORMACIJE.

„AVENIA RESORT“ VAM NA JEDNOM MESTU PRUŽA SVE POGODNOSTI KOJE ŽIVOT KROJE PO MERI SAVREMENOG ČOVEKA.

Pozovite nas:

+381 60 63 06 617
+381 60 63 06 618

Pošaljite emai:

keserkomercprodaja@gmail.com

UŽIVO SA GRADILIŠTA

Crteži trodimenzionalnog prikaza i osnove stana su napravljeni u marketinške svrhe. Stvarne dimenzije i površine prikazanih prostorija i stana mogu varirati do 3%.
Nameštaj i oprema enterijera stana nisu predmet prodaje i nisu uračunati u cenu stana.